MARCO POLO  
     

Informatii de contact

6 M.G.D. -  SAN MARCO

500059 Str. Lungă Nr 232

Brașov România

Office Nr: 0731338264

Tel/fax: 0268546995

E-mail: office@6mgd.ro

Finisaje profesionale pentru constructii

 

Din 2011, observând lipsa din sectorul finisajelor profesionale pentru constructii, in deosebi a finisajelor de lux, 6MGD, in calitate de unic reprezentant zonal, distribuie si comercializeaza in judetul Brasov produsele companiei SAN MARCO Italia.

Colorificio San Marco, lider în Italia în producţia de sisteme de vopsire pentru construcţii. Puternici printr-o istorie care a început cu peste jumătate de secol în urmă, a evoluat în timp până când a devenit un punct de referinţă internaţional. La ora actuală Grupul San Marco se mândreşte cu 7 unităţi de producţie în toată lumea şi 6 mărci, fiind una dintre primele firme din domeniul produselor pentru zugrăvit şi vopsire profesionale pentru construcţii din Italia. Filozofia firmei poartă amprenta principiilor inovaţiei, onestităţii şi a transparenţei, a responsabilităţii sociale şi faţă de mediu, punând în centrul său omul şi protecţia muncii. Colorificio San Marco din Venezia – Italia, una dintre cele mai apreciate companii europene care produce tencuieli decorative, vopsele decorative, vopsele lavabile, vopsele in emulsie, lacuri, emailuri, grunduri, o mare varietate de produse decorative pretioase care imbina tehnologia de ultima ora cu clasicul stil venezian, folosind mai ales produse care nu polueaza mediul inconjurator.
Colorificio San Marco, produce materiale pentru restaurarea cladirilor de interes istoric, asigurand totodata asistenta tehnica necesara pe timpul desfasurarii lucrarilor si garanteaza calitatea lucrarilor pentru o perioada de pana la 10 ani.

 

 

 

 

 

Suntem la dispozitia dumneavoastra cu urmatoarele servicii:

Inchirieri utilaje si echipamente

Constructii civile si industriale

Finisaje profesionale pentru constructii